Припрема...

22. јануар 2024.

Опозиција поново призива убиство председника Вучића


Прозападна опозиција предвођена Драганом Ђиласом не мири се с поразом на изборима одржаним у децембру и чињеницом да их народ неће, па сада поручују да је убиство председника Србије Александра Вучића једино решење!

Наиме, научни саветник у Институту за физику и опозиционар Слободан Првановић навео је на платформи Икс (некадашњи Твитер) да се „целокупни програм опозиције може и мора свести на једну тачку: хапшење Александра Вучића“, на шта је стигао одговор другог опозиционара који је позвао на убиство председника.

„Атентат, реално, био би благословен“, гласио је одговор Огњена Станића, симпатизера Ђиласове опозиције.

Миленко Јованов, шеф посланичке групе напредњака у парламенту и члан Председништва СНС-а, поручује за Ало! да би на ове претње морали да реагују државни органи.

– То с једне стране показује немоћ опозиције, док с друге одсликава последице континуиране бесомучне кампање мржње Ђиласових и Шолакових медија, који према председнику Вучићу и његовој породици примењују гебелсовске методе дехуманизације. На ово би морали да реагују државни органи, без обзира на то што ови тастатура-хероји, по правилу, слине и кмече када их полиција приведе. Наша нација је имала бројна негативна искуства с политичким атентатима и зато се ниједан позив на убиство носилаца државних функција не може олако схватати. Међутим, сматрам да под‌једнако морају да одговарају и они који хушкају и подстрекавају људе да пишу овакве ствари, а само на Твитеру их има на десетине – истакао је Јованов.