Припрема...

23. август 2014.

А „српска Србија“?


bojan pajticБило је само питање времена када ће ДС показати да је прича да Србија мора најпре да заштити своје интересе само покушај да се направи отклон од еврофанатичне политике коју је та странка инсталирала у Србији, која се, на жалост, води И данас И чији су резултати катастрофални за Србију.

Зато Покрајински одбор ДСС-а позива Бојана Пајтића да објасни у који се тачно сегмент политике “српске Србије” уклапа формирање војвођанске полиције, војвођанског завода за статистику, као И остале тачке програма његове странке у вези са Покрајином које су данас објављене. Нека објасни И где своје место у “српској Србији” налази његов Статут, који је од Војводине правио државу у држави и његова Декларација о заштити Војводине, која је заснована на тезама које имају за циљ да се избрише српски карактер Војводине И пола века борбе Срба за уједињење са Србијом.

Данашњом објавом ДС је објавила да ће, супротно последњим изјавама свог председника, наставити са изградњом војвођанског идентитета, чиме се бави већ неко време. Та опасна политика, погубна по интересе истинске “српске Србије” мора да доживи пораз, како би се онемогућило даље идентитетско удаљавање Војводине од Србије по већ виђеном црногорском сценарију.