Припрема...

4. фебруар 2018.

Аца и Драган уништили су ДС, сад хоће и Београд


Према тврдњама функционера СНС-а, Драган Ђилас је задужио и ојадио Београд за време своје владавине, а према тврдњама Драгана Шутановца, лидера ДС-а, претендент на место градоначелника на идентичан начин је девастирао и странку док је њоме руководио!

Шутановац који је кандидат за градоначелника листе „Да ослободимо Београд – ДС, Нова, СДС, ЗЕП Зелени“, оценио је да су руководства ДС-а после 2012. девастирала странку.

Потпредседник СНС-а Миленко Јованов каже да је свим грађанима позната чињеница да је Ђилас девастирао све чега се дотакао.

– Има неке правде у томе да странка која је изнедрила највеће лопуже од настанка вишестраначја у Србији до дана данашњег буде покрадена и девастирана баш од оних које је створила и којима је омогућила да се богате на рачун народа. С друге стране, добро је да грађани ово виде, јер смо се сви заједно једва ратосиљали ових жуто-риђих изданака и не треба бити пророк, па видети да би они поново девастирали и град Београд и градски буџет, али и Србију, само када би добили прилику! Зато и очекујем да грађани подрже оне који би да раде и граде, а не оне који девастирају све чега се дотакну – рекао је Јованов за „Ало!“.