Припрема...

16. јануар 2019.

Ако опозиција жели изборе, може да их добије


Потпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов каже да је већина у владајућој странци за одржавање ванредних избора, али да постоје државни разлози због којих не би требало да их буде, а тичу се пре свега политике очувања Косова и Метохије.

„Одлуку ће свакако донети председник Александар Вучић, али ако буде постојала опасност по унутрашњу нестабилност коју намеће опозиција радо ћемо проверити вољу грађана, да ли заиста подржавају ту тајкунско-љотићевску коалицију Ђилас, Јеремић и Обрадовић“, рекао је Јованов који је данас у делегацији покрајиснке скупштине и владе посетио општу болницу у Кикинди, која је добила нови ЦТ апарат.

Јованов, који је и шеф посланичке групе СНС у покрајинском парламенту, рекао је и да увреде на рачун Милене Ивановић, као и премијерке Ане Брнабић нису случајни инцидент.

„Увреде Жељка Веселиновића је наставио Сергеј Трифуновић и то показује да су лицемерне осуде које стижу из опозиционог савеза, али они су ти који мрзе, а ми овде у Кикинди показујемо да смо ту да радимо, да улажемо у болнице, градимо фабрике и отварамо нова радна места“, рекао је Јованов.

Извор: Танјуг