Припрема...

30. децембар 2022.

Анонимуси прете Вучићу због Косова


Стравична претња председнику Србије Александру Вучићу јуче је стигла од светски познате хакерске групе „Анонимус“.

У видео-поруци објављеној на Твитеру се директно прети председнику Вучићу због борбе за српски народ на Косову и Метохији и износе се оптужбе да је миљеник председника Русије Владимира Путина, а уколико председник не престане да реагује на нападе привремених приштинских власти, како кажу у снимку, њихова порука ће бити јасна.

„Анонимус није мала група немоћних људи за игнорисање, ми смо организован, глобално активан колектив истомишљеника и наша порука ће бити јасна ако не престанете са својим опасним акцијама на северу КиМ“, наводи се уобјави на Твитеру.

Народни посланик Миленко Јованов поручује да је председник Вучић свакодневно суочен са претњама.

Прете му како ће му уништити каријеру ако не буде био послушан, прете му смрћу, прете његовој породици и ништа од тога није утицало на њега да одустане од борбе за српски народ и Србију. Нити, убеђен сам, постоји било шта што би на председника могло да утиче да се одрекне борбе за Србију. То је немогуће. Љубав према Србији и нашем народу је део његовог ДНК. Нема претње која то може да промени. Нека то схвате и ови што прете, а и они што подржавају њихове махните лидере и њихову лажну државу – истакао је он за Ало!.