Припрема...

11. новембар 2017.

Бивши председник напао шефа државе


У жељи да га што више извређа, некадашњи председник Србије Борис Тадић актуелног председника Александра Вучића у свом саопштењу упоредио је са нацистичким диктатором . Он је, наиме, рекао да је Вучић “љубљени фирер, експерт једино за бесомучно лагање”. Додао је и да “у својим безочним лажима и извртању истине напредњаци очигледно следе Гебелсов наук, али и он би им позавидео на нивоу потпуног игнорисања истине”.

Потпредседник СНС-а Миленко Јованов поручио је да је Борис Тадић особа за жаљење, а не за било какво озбиљно коментарисање.

– Коме он да држи лекције о игнорисању истине, када он већ пет година игнорише истину да је изгубио на изборима, да упропастио све чега се дотакао, да само он о себи мисли да је леп, паметан и успешан и да никига на овом свету није брига за то шта он мисли… Својевремено је рекао “видимо се у неком другом филму”, а сада видимо да је тај “филм”, заправо, трагикомедија у којој један офуцани манекен, заљубљен у себе, халуцинира да је битан политичар. Није ни њему, јаднику, лако – рекао је Јованов за наш лист.

Извор: АЛО