Припрема...

22. децембар 2020.

Болесне увреде на рачун Вучићеве породице


Стравично! Најболесније увреде на рачун целе породице Александра Вучића, председника Србије и лидера СНС-А, јуче је изнео један од симпатизера Драгана Ђиласа на друштвеној мрежи Твитер. Човек којег прати више од 1.000 људи написао је низ најпримитивнијих и најболеснијих увреда на рачун председникове деце, родитеља, целе породице.

Тешко је и пренети све увреде изнете у том болесном и простачком твиту пуном мржње. Оно што је свакако важно рећи јесте да је јадна та и таква опозиција која је у стању да вређа и мрзи децу и која је толико болесна у својој мржњи да наше мајке и баке може да назива маторим курветинама.

Функционери СНС-А јуче су осудили ове гнусне увреде.

Миленко Јованов поручује да је ово наставак безумне и беспризорне кампање која се већ годинама води против председника Вучића, уз срамно ћутање душебрижника који, осим у случају напада на Вучића, на све и свашта реагују.

– Исто тако, мислим да је ово само најава једне незабележене кампање мржње која ће бити вођена са циљем да се Вучић склони и сломи Србија, јер постоје многи који су противници слободне, самосталне и успешне Србије, што је најважније Вучићево достигнуће. Зато неће жалити новца, нити ће имати граница за нападе на Србију и Вучића. Али, ми смо тога свесни и борићемо се. Предаја није опција – казао је он за „Ало!“.