Припрема...

1. август 2019.

Бошо одлучио да буде власт, јер је тако у могућности…


Одлучио Бошко Обрадовић да постане власт! Једино што није успео је да се одлучи око начина на који би на власт дошао, па је тако неодлучан препустио самој власти да бира, да ли би више волела да је Бошко победи на изборима, или би, пак, да је Бошко смени на улици. Дакле, у питању је само избор између те две опције, а резултат ће у сваком случају бити исти – Бошко је од пролећа власт у Србији! Јер је тако у могућности…

Ако ико мисли да је ово први пут да Бошко доноси овако важне одлуке, вара се! Ево, на пример, пре две године, Бошко је одлучио да постане председник. Додуше, након што је освојио великих 2,28 одсто гласова више није спомињао ову одлуку, али је већ следеће године донео нову. Одлучио је да води Београд!

Али, авај, ни грађани главног града нису имали разумевања за његове одлуке и идеје и нису били расположени да их води човек који ни у родном Чачку не може да буде градоначелник, па је Бошко, заједно са својим савезником Сашом Радуловићем,  освојио чак 3,8 одсто гласова, након чега више ни ову одлуку није спомињао.

У недостатку нових идеја и одлука, Бошко је причао са каменом за купус, малтретирао жене, млатарао вешалима по Теразијама, позивао на државне ударе и војне пучеве, упадао на РТС, покушавао да блокира зграду Председништва, терао камионџије да возе преко полиције, чамио под шатором, да би, најзад, у данима високих летњих температура и, по свему судећи, дуготрајног боравка на сунцу, одлучио да постане власт!

Од срца му честитам на донетој одлуци и немам намеру, нити верујем да би то имало икаквог ефекта, да га у његовим одлукама разуверавам. Нити бих умео, нити сам стручан за то. Већ ће то, као и увек, учинити народ Србије, који ће, уверен сам, опет показати да не подржава профашистичке силеџије попут Бошка Обрадовића и његове данашње партнере, а некадашње перјанице жуте лоповске камариле, Ђиласа и Јеремића. И показаће да их не подржава нигде. Ни на улици, ни на изборима.