Припрема...

20. децембар 2022.

„Браво, комшије!“


Реакције на усташко славље хрватских репрезентативаца

Није им ово први пут, а неће бити ни последњи

Народни посланик Миленко Јованов оцењује да овакво понашање које долази из Хрватске није први пут, али ни последњи.

Све очекивано. Није им ово први пут, а неће бити ни последњи. Комплетно хрватско друштво је у великој мери затровано усташком идеологијом која се негује из генерације у генерацију и фудбалери су, очекивано, саставни део тога. Одлично је што су показали ко су и шта су и зато нема шта друго да им се каже осим „Браво, комшије!“ – рекао је Јованов.

Нема никакве потребе да се Демократска странка и њени сателити брину о томе када ће Влада Републике Србије бити формирана, јер то сигурно неће бити у поноћ, као када су они формирали своје владе, већ у законском року и у складу са Законом.

Очигледно да су Пајтић и компанија већ спаковали кофере, седе у купаћим гаћама и брину да им не пропадне брчкање, јер је јасно да је једини проблем лажних демократа и осталих новодосоваца када ће кренути на годишњи одмор на Малдиве, Брионе, Миконос и остале луксузне дестинације.

Још би било лепо и да обавесте грађане Србије да ли ће са собом на брчкање понети и паткице, или им оне служе само за праћакање на сувом.