Припрема...

1. новембар 2022.

Чега се паметан стиди, тиме се Бора Солунац поноси!


[vc_row][vc_column][vc_column_text css=“.vc_custom_1667299318251{margin-bottom: 20px !important;}“]Потпредседник Народне странке наставља да се бламира

Потпредседник Јеремићеве Народне странке Борислав Новаковић хвали се да је у Скупштини „морао да примени улични бонтон“. Иако је много храбрији на речима него на делима, Бора Солунац, како га зову због преваре са картицама за гласање у парламенту, поноси се оним чега би се свако нормалан стидео.

Гостујући у емисији Оље Бећковић на Шолаковој ТВ Нова С, Новаковић је покушао да објасни своје непристојно понашање у Скупштини:

– Наставили су са изразима које је Вучић инаугурисао, попут „олоши“, а Шеф посланичке групе СНС Миленко Јованов ми је добацио: „Дођи овамо ако смеш“ то је био тренутак када мора да се брани дигнитет. Реаговао сам, али нисам желео да изазовем физички инцидент и мислим да је то била права реакција са мером – бусао се у груди Бора Солунац.

Новаковић је рекао, ма да би већина рекла лупио, да су у власти веомо забринути јер је гледаност телевизијских преноса скупштине велика и поруке опозиције допиру и до делова бирачког тела које јој је било недоступно. 

Као да гледаоци први пут виде опозицију, а подсетимо, изборе 2020. године део опозиције, па и Народна странка, бојкотовао је жалећи се да наводно немају приступ медијима, иако је РТС и тада преносио седнице парламента.

Новаковићу је на тврдње о уличном бонтону преко Твитера одговорио Миленко Јованов, председник посланичке групе СНС, ког је Бора Солунац прозвао у емисији.

„Бора Солунац се и даље правда за дивљање у Скупштини. Толико се, јадан, гицао ових дана да ћу просто морати да му обезбедим до краја мандота бар још један круг гостовања у свим тим медијима“, написао је Јовонов, а потом додао:

„Потрудићу се да га подстакнем да ту храброст демонстрира бар још једном до кроја мандата. Звао сам га већ наредног дана да понови подвиг, али су му, изгледа, забранили да се јуначи. Али, верујем ја у њега! Кад се Већ два пута саплео о исти камен, што не би и трећи.“

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=“ТАКОЂЕ У МЕДИЈИМА“ i_icon_fontawesome=“fa fa-microphone“ i_color=“custom“ color=“custom“ border_width=“2″ add_icon=“true“ i_custom_color=“#45c1e5″ accent_color=“#45c1e5″][vc_basic_grid post_type=“post“ max_items=“4″ element_width=“3″ gap=“15″ item=“510″ initial_loading_animation=“none“ grid_id=“vc_gid:1667299327483-45ae8b9b-2ce9-8″ taxonomies=“25″ exclude=“1881, 5494″][/vc_column][/vc_row]