Припрема...

27. јануар 2018.

Циљ Мишковићеве коалиције је да се омогући тајкунима да краду


Изјава за медије

Грађани добро знају да је једини задатак и циљ Мишковићеве лоповско – тајкунске коалиције да се поново у Србији успостави систем у коме тајкуни и лопуже могу безбрижно да краду и богате се, док народ и држава пропадају.

У чију корист би правосуђе реформисали Мишковићеве судије и Мишковићеви политичари Ђилас, Шапић, Јеремић, Јанковић и остали? Сигурно не у корист државе и поштених грађана, већ у своју корист и корист тајкуна и лопова који их окупљају и у чије име говоре и који траже начин да избегну правду и задрже све што су покрали и опљачкали.

Зато сам и уверен да народ неће дозволити Ђиласу, Шапићу, Јеремићу, Јанковићу и осталима да се поново дочепају буџета и народних пара, да им неће омогућити да поново задуже Београд за 1,2 милијарде евра, да им неће допустити да себи трпају у џепове милионе, а да иза себе у објектима намењеним деци остављају цркотине пацова.

На крају, кад већ говори колико ће коштати нова кампања, позивам Вука Јеремића да коначно саопшти народу одакле му 7,5 милиона евра за кампању за председника Србије, ко му је те паре дао, и шта је од њега тражио заузврат.