Припрема...

6. децембар 2021.

Циљ протеста је рушење Вучића, а не екологија


Циљ протеста лажних еколога, незаконите блокаде путева и малтретирања грађана није борба за екологију, чистији ваздух и реке у Србији, већ рушење Александра Вучића, председника Србије и лидера СНС-а, открио је Млађан Ђорђевић, кум лидера ССП-а Драгана Ђиласа.

„Kрајњи циљ свих протеста мора да буде оставка Александра Вучића. Сви проблеми у Србији, криминал, корупција, издаја, заробљене институције и неслободни медији, екстремно загађење – све је резултат врха криминалне пирамиде, Александра Вучића“, написао је на свом налогу на друштвеној мрежи Ђиласов кум и на тај начин потпуно разоткрио лажне екологе.

Напредњаци поручују да је њима од почетка било јасно шта је крајњи циљ протеста и блокада путева.

О томе причамо све време. Траже се различите обланде у које се пакује исти политички циљ, а то је рушење председника Вучића. Зато и мислим да су ови догађаји само проба за април и вежба за насилно преузимање власти од стране тајкуна из бившег режима и Рокфелерових спонзоруша из невладиног сектора. Међутим, Србија је једном била насамарена и широм отворила своја врата најезди штеточина, али уверен сам да такву грешку више никада неће поновити. Ми смо први на којима су испробаване те обојене револуције и врло добро знамо да после њих следи растурање државе и невиђена пљачка и зато верујем да ћемо, као друштво, знати како да се одупремо – поручио је за Ало! народни посланик Миленко Јованов.