Припрема...

23. јул 2018.

Циркус у опозицији, Јеремић би да смени Ђиласа!

Информер

Упркос договору да се будући председник Савеза за Србију Драгана Ђиласа мења по азбучном реду, НАТО Вук Јеремић се предомислио и сада он жели да буде главни

Пропали лидери и лидерчићи српске опозиције не могу да саставе ни дан а да се међусобно политички не закрве и не посвађају!

Иако Савез за Србију Драгана Ђиласа још није ни формиран, лидер Народне странке Вук Јеремић по сваку цену жели да смени тајкуна и наметне се за неприкосновеног шефа. Упркос томе што је договор лидера партија уочи формирања савеза био да се његови председници ротирају по азбучном реду, Јеремићу су порасли апетити, па се предомислио и сада се намеће за првог и јединог шефа!

И потпредседник СНС Миленко Јованов истиче да су свађе и подметачине у опозицији сасвим очекиване.
– Да су могли заједно, не би због свађа један по један излазили из ДС. Зато заиста трагикомично делује кад се опет скупљају на гомилу, а очима не могу да се гледају. Грађанима нуде као нешто ново, а то је организација истих оних људи који су Србију као функционери ДС дотерали на корак од банкротства и који су се обогатили док је држава пропадала. Стварно потцењују грађане – подвлачи Јованов.

Коментаришући најављено уједињење опозиције, председник Србије Александар Вучић на другој страни каже да ће десничарско-тајкунски савез показати шта може на предстојећим локалним изборима.
– Само им ситница недостаје, мора народ да гласа за некога од њих. Они увек знају кад су избори. За њих су увек лаки, а могу да буду лаки само за оне који на њима губе. Не видим разлог за превремене парламентарне изборе, али ако инсистирају, зашто да им не изађемо у сусрет? – поручује је Вучић.