Припрема...

3. јул 2024.

Ћута је клошар, уличар и лудак!


У новом Инфо јутру о скандалозној изјави члана СПС-а, али и о дивљању опозиције, пре свега Ћуте Јовановића, говорио је народни посланик Миленко Јованов.

Народни посланик Миленко Јованов, истиче да државни органи морају да спрече делове опозиције да малтретирају народ, пре свега Александра Јовановића Ћуту.

– Ови као Парандиловић или тако неки ликови, ја не знам како уопште може неко да следи Ћуту. Ћута најављује саботаже и диверзије а то је законом забрањено и држава треба да реагује. Мисле да насиљем могу да промене све, али то тако не може. Не треба ометати Ћуту да буде будала, али ако жели да малтретира грађане и блокира град, то мора да се заустави. Његова изјава имплицира да он већ 57 година живи као клошар и уличар и да сада нема шта да изгуби, а то мора да објасни. Он није политичар него уличар и клошар, државни органи треба да реагују. Лудак најављује своје лудачке акције – рекао је Јованов.

Наш саговорник говори и о томе да је Србији потребан литијум и напредак, а да опозиција жели да осујети то.

– Ћути треба помоћ, он треба да се лечи и емитује ту енергију. Ћута је причао како Кинези ваде злато у Влајковићевој улици, а ту је место за гаражу. По њима не смеју да се граде цркве, вртићи, путеви, мостови, рудници… Они желе да се ништа не ради и не гради у Србији, већ само да покраду новац. У прошлости је нафта била битан ресурс и због ње су се водили ратови. Литијум треба многима на свету, ми можемо да заштитимо себе тако што ћемо експлоатисати литијум, тај литијум ће бити експлоатисан, са или без нас – објаснио је Јованов.

Миленко Јованов каже да су Игор Брауновић и Ћута потпуно исти и воде исту политику, иако је један у власти, а други у опозицији.

– Игор Брауновић је викао слобода или смрт, а он је изабрао смрт, а? Сео је у фотељу „Србијашуме“ значи то је та смрт. Он млати прстом и некоме прети, а шлепа се уз Александра Вучића. Никада нисам чуо овог човека да се обраћа овако опозицији. Овакво понашање ми је стварно одвратно и ово гусларско глуматање патриотизма. Интересантно је како се увек нађу неки људи који су исти као опозиција, а у власти су. Не видим разлику између њега и Ћуте, јер су они исти, једина разлика је што један пије ракију, а други вињак.