Припрема...

2. фебруар 2017.

Да Јеремић паре није нашао у трамвају?


Досовски председнички кандидат Вук Јеремић послао је прошле недеље двојици власника београдских медија слику кофера пуног евра уз поруку: Ако ме подржиш на изборима, ово је твоје, кад победим, добијаш још оволико!

Потврду ове на први поглед невероватне информације Информер је добио из више извора. Најпре смо за њу чули од блиског сарадника власника једног београдског дневног листа, а јуче смо коначно потврду добили и од поверљивих Јеремићевих људи из његове невладине организације ЦИРСД.

На другој страни, потпредседник СНС Миленко Јованов каже да га наводи о Јеремићевом покушају подмићивања медија нимало не изненађују.

Није ништа ново да Јеремић има кофере пара, то већ сви примећују, али никако да одговори одакле му те и толике паре?! На крају ће још да нас убеђује да их је нашао у трамвају. Неко му је дао те паре, а он то крије. Зашто ако је све по закону? И остаје још једно питање, шта тај што је дао кофере пуне пара тражи од Јеремића заузврат? Уместо што шири своју мржњу према Вучићу, само зато што је успешнији и бољи од њега, боље нека одговори на ова питања – поручио је Јованов, уз опаску да се „ништа боље од најгорег министра Тадићеве власти није ни могло очекивати“.