Припрема...

9. март 2021.

Да одговарају сви који су умешани у заверу против Вучића


Одмотавање клупка нелегалног прислушкивања и праћења Александра Вучића и чланова његове породице које су организовале одметнуте структуре МУП повезане са криминалним кланом Вељка Беливука, могло би да доведе и до реконструкције Владе Србије, па чак и до ванредних парламентарних избора и пре пролећа 2022.

На, за почетак, политичку одговорност и губитак фотеље у Немањиној, позивају и други високи функционери СНС. Потпредседник напредњака Миленко Јованов каже, за „Новости“, да „заиста не види начин да на позицији, било у СНС, било у власти, остане било ко ко је био умешан у ову заверу против председника Вучића“:

– То није ствар политике, већ ствар права, правде, али и хигијене, ако хоћете. Да ли ће то значити и реконструкцију Владе или нове изборе, потпуно је свеједно. Најважније је да се овај канцер на телу СНС и Србије одстрани, да сваки сегмент те приче буде добро испитан и да апсолутно сви, који су са овим имали било какве везе, пред надлежним органима објашњавају своја недела и своје мотиве.