Припрема...

11. новембар 2021.

Да су демолирали Ђиласову странку конгресмени би писали писма


У раним јутарњим часовима у Змајеву опозициона група вандала извршила је напад на просторије Српске напредне странке.

Потпреседник Српске напредне странке Миленко Јованов осудио је вандализам уз коментар да је такав чин директна последица политике Драгана Ђиласа, Маринике Тепић и Вука Јеремића.

– Осуђујем најоштрије овакво насиље и овакво дивљање. Желим да истакнем да је ово најдиректнија последица политичког деловања Драгана Ђиласа, Вука Јеремића, Маринике Тепић и свих оних других што у јавности позивају на овакве акције. Позивам државне органе да утврде ко је ово урадио и да просто реагују у складу са законом.

Видите да оваква вандалска дела никада немају осуду од стране оних који фактички на сваки могући начин подстрекавају своје присталице да овакве ствари раде и желим само да јавно поставим питање: Шта би се десило да је неко демолирао просторије Ђиласове или Јеремићеве странке? Вероватно би опет конгресмени писали писмо да се уведу санкције некоме у Србији.

Према томе, ово је очигледно последица политичког деловања Маринике Тепић, Ђиласа, Јеремића и осталих. Камен који се баци на просторије СНС је излетео из руке Маринике Тепић, Драгана Ђиласа, Вука Јеремића и свих оних њихових Tвитер психопата који позивају на грађански рат. То није случајно. Они заиста желе сукобе, нестабилоност, крв, грађански рат.

Позивам полицију још једном да истражи ко је то учинио и онда ти који се воде речима Ђиласа, Маринике и Јеремића нека се замисле, јер нико од побројаних неће одговарати за ова дела, него управо они који су их за њих починили. То је једна перфидна политика где они гурају неке од својих присталица да се на овакав начин обрачунавају са Српском напредном странком.