Припрема...

5. септембар 2019.

Део СНС тражи да на изборе изађу сами


Део Српске напредне странке тражи од лидера Александра Вучица да на редовне изборе који ће бити одржани следеће године странка изађе сама, без коалиционих партнера на листи, сазнаје „Блиц“

Лидер напредњака Александар Вучић критиковао је на Главном одбору СНС своје коалиционе партнере, уз најаву да ће они имати мање посланичких места, да су они који се највише боре малобројни из СНС-а, а да „ове друге ни микроскопом не може да нађе“.

На то указује и потпредседник СНС Миленко Јованов.

Чињеница је да огромна већина наших коалиционих партнера углавном ћути и не улази чак ни у најбенигније полемике са опозиционим странкама. И не само то, него мало, мало, па се појаве у медијима са неким ставом који благе везе нема са заједничком политиком коалиције, па се људи питају како се тих генијалних ставова нису сетили пре избора, па да знамо да не можемо заједно. Поставља питање која је њихова улога у коалицији. Да буду министри и глуме финоћу у складу са стихом Забрањеног пушења: „Ја са свима најбољe, ја са свима фин“, пита Јованов и додаје:

Е, онда би било лепо да провере како народ гледа на то њихово понашање, на генијалне политичке идеје, а на нашој листи треба да буду они који су показали да им је стало до политике коју водимо и да су спремни да се за њу боре.

Извор: Блиц