Припрема...

3. фебруар 2023.

ДИВЉАШТВО


Немоћни да се аргументима супротставе Вучићу, посланици Народне странке, Новог ДСС, Заветника и Двери, по рецепту Самоопредељења, покушали до изазову хаос у парламенту.

Срамно! Опозициони хулигани кренули у напад на председника Александра Вучића док је са скупштинске говорнице поздрављао наше хероје са Косова и Метохије!

Наиме, уместо јединства које нам је преко потребно, представници опозиције су јуче у парламенту, на посебној седници о КиМ, направили хаос и осрамотили нашу земљу. Да брука буде већа, они су кренули да праве инциденте када је Вучић поздрављао наше хероје и жртве са КиМ. Хаос је почео када су, након скандирања, посланици опозиционих странака покушали да прекину обраћање Вучића, рекламирајући повреду Пословника. Напали су га, јер им је више стало до пословника него до КиМ.

Интересантно је и да је исти овакав инцидент, у ком су учествовали посланици Двери, Заветника, Нове ДСС, Народне странке, направио Аљбин Курти више пута у скупштини лажне државе, док је био у опозицији. Доказ да су се угледали на Куртија јесте и тај што је хаос, који су изазвали посланици дела опозиције предвођени Бошком Обрадовићем, Милошем Јовановићем и Милицом Ђурђевић Стаменковски, главна вест у албанским медијима.

Миленко Јованов, шеф посланичке групе „Александар Вучић – Заједно можемо све“, поручио је јуче за Ало!, коментаришући понашање опозиционих хулигана, да никога они нису ни уплашили, ни фасцинирали.

– Ни председника Вучића ни нас из посланичке групе „Алек- сандрав Вучић – Заједно можемо све“. Али је занимљиво како се опет показало да су у стању да се уједине за секунд, ако треба да се нападне председник Вучић. Ово је, сигуран сам, било планирано и организовано. Одустали су од скупа испред Скупштине зато што нису могли да скупе иоле озбиљнији број људи, али су решили да циркус направе у самој скупштинској сали. Међутим, није то ништа ново – истакао је он, и додао:

– Ово се дешава већ не знам ни сам који пут и то је последица њихове немоћи. Навикли су да фразе и пароле испаљују искључиво пред својим истомишљеницима и не умеју да се снађу када је ту неко ко ће да им одговори, па крену у насиље, вику и дреку. Страшно је што су показали да су им од КиМ важније пословничке зачкољице, као и слике које су послали у свет. Једини ко је био задовољан овом сликом су непријатељи Србије, и нека је то опозицији на част.

ПИШЕ: А. ИЛИЋ