Припрема...

1. август 2021.

Ђилас би декретом на власт


И ПРЕ него што је видео конкретан документ о томе на шта је све власт спремна да се обавеже у побољшању услова избора, лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас прети одустајањем од даљих разговора, бојкотом биралишта и протестима, поручују представници владајућег СНС.

За њих је ово још један доказ да опозицији окупљеној око ССП очигледно не одговара никакав страначки дијалог и да је њихов кључни захтев да Александар Вучић не постоји.

И премијерка Ана Брнабић, повереница Градског одбора СНС Београд, приликом посете члановима у Обреновцу и Сурчину, поручила је да упркос томе што део опозиције нуди насиље и обрачуне са политичким неистомишљеницима, Српска напредна странка нуди дијалог и разумевање.

Ђилас је, иначе, већ „припретио“ и европарламентарцима који посредују у дијалогу о изборним условима, да ни не почињу разговоре ако им приступају са идејом да се договоре неке козметичке измене, и поручио им да у том случају неће улазити у изборну трку.

Миленко Јованов, потпредседник Главног одбора СНС, каже за „Новости“ да ће Ђилас све урадити како не би изашао на изборе, јер то уједно значи и крај лажима о великој подршци коју тврди да има:

Такође, то би било и суочавање са истином која гласи да грађани Србије мисле потпуно супротно од онога што бесомучно пласирају Ђиласови медији, пишу његови ботови по друштвеним мрежама и што у јавном простору пропагирају његови најамници из света јавних личности. Управо због тога ће Ђилас покушати да разговоре који се воде учини бесмисленим, а својим импотентним претњама мисли да ће извршити притисак како би се безусловно прихватили сви његови захтеви. Мислим да су и европарламентарци сада већ потпуно свесни са каквим политичким дилетантом и неспособњаковићем имају посла и зато Ђиласово инфантилно понашање више никога не изненађује, а његове претње никога не забрињавају.