Припрема...

27. март 2019.

Ђилас бојкотује Скупштину, али купује посланике


Попут Богољуба Kарића, и Ђилас би да у парламент уђе по рецепту Покрета Снага Србије, који је својевремено плаћао на стотине хиљада евра посланике да пређу у његову странку како би без избора ушао у парламент.

Шефица Ђиласовог посланичког клуба биће Мариника Тепић, која је само у овом скупштинском сазиву променила четири партије, а која се на протестима СЗС не одваја од Ђиласа. Уз Тепићеву, међу самосталним посланицима наћи ће се некадашњи функционери и посланици Доста је било Ана Стевановић и Бранислав Михајловић, као и Соња Павловић (биће заменица шефа посланичке групе) и Јован Јовановић, доскорашњи председник тог клуба, који је о променама и обавестио председницу Скупштине Србије.

Занимљиво је да је током прошле недеље, када су грађани сликали џип паркиран на пешачком прелазу тврдећи да је реч о Ђиласовом возилу, сам лидер СЗС, негирајући ту информацију, рекао да је у ресторан на вечеру дошао са Мариником Тепић, која га је довезла својим аутомобилом.

Ово није никакво изненађење за Миленка Јованова, потпредседника Српске напредне странке.

– Очигледно да је Ђилас навикао да све у животу купује новцем, па се тако понаша и у политици, а то је иначе одлика људи који никакав други квалитет у животу осим новца немају. Мариника је пак посебна категорија која данас представља симбол свега онога против чега се они декларативно боре. То је једна отужна прича, са премало квалитета, а превише амбиција и новца – поручио је Јованов за Српски телеграф.

Извор: Српски телеграф