Припрема...

7. децембар 2019.

Ђилас ће ускоро добити одговор!


Није новост да је бахати тајкун Драган Ђилас опсовао. Јер, псовао је и полицајца који га је зауставио због саобраћајног прекршаја и студенте који га не подржавају и одборнике у Скупштини града Београда када су га питали како се троше народне паре… Бахати примитивац је бахати примитивац и када напуни џепове са 619 милиона евра народних пара.

Ново је нешто друго. Ново је то да је најавио да ће се борити на улицама да дође на власт.

Дакле, све оно на шта је давно упозоравала Српска напредна странка да је Ђилас намерио да уради, он је данас потврдио, а грађани Србије треба да знају да нема доласка на власт на улици, осим грађанским ратом, крвопролићем и несрећом.

И сада је јасно зашто се у свим Ђиласовим медијима пушчана цев данима усмерава ка Александру Вучићу. Зато што је то пуцањ који треба да буде знак за Ђиласову хорду да је време да отпочну са отимањем Србије од народа, како би је опет пљачкали и уништавали.

Одговор на своје сулуде идеје Ђилас ће добити ускоро од народа у Србији. Од оног тихог, поштеног, честитог народа у Србији који је већина и који се, за разлику од њега, радује успесима и развоју своје земље, који воли своју Србију, који од ње никада ништа није отео и који ћутећи гледа како се бахати, пребогати тајкуни спремају да шаљу на улице и у нереде туђу децу, да би они опет дошли у прилику да краду и отимају.

Е, они ће му одговорити. Тихо и пристојно, али јасно и силовито. Без псовки. Оловком. Да му више никада не падне на памет ни да помисли да преко глава туђе деце у своје џепове нагура још пара.