Припрема...

10. децембра 2022.

Ђилас и Мариника гурају ’’Косово’’ у ЕУ


Мариника Тепић подржала ’’европски пут’’ лажне државе ставивши потпис на декларацију у Европском парламенту којим се поздравља намера Приштине да до краја година поднесе захтев за статус кандидата за чланство у Европској унији!?!

Док шиптарски екстремисти на челу са „премијером“ Аљбином Куртијем тероришу Србе на Косову и Метохији, лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас и његова десна рука Мариника Тепић гурају лажну државу у Европску унију!?

Звучи невероватно, али је истина – Мариника Тепић је званично подржала „европски пут“ такозваног „Косова“ ставивши потпис на декларацију Напредног савеза социјалиста и демократа у Европском парламенту којом се поздравља намера Приштине да до краја године поднесе захтев за чланство у Европској унији! Осим Тепићеве, потпис на тај документ ставио је и Небојша Новаковић, посланик коалиције „Уједињени за победу Србије“.

Тепићева и Новаковић, осим што су пружили подршку лажној држави, оптужили су Србију да игра двоструку игру јер не уводи санкције Русији.
– Прогресивни лидери са Западног Балкана потврдили су снажну подршку европском путу региона. Жалимо због недостатака по питању владавине права у Србији и готово никаквог напретка по питању европских реформи. Влада Србије игра двоструку игру зато што одбија да испуни своје обавезе као земља кандидат за чланство у Европској унији. Позивамо Србију да уведе санкције Руској Федерацији – пише, између осталог, у документу који су потписали Тепићева и Новаковић.

Шеф посланичке групе СНС Миленко Јованов оцењује да је невероватно колико Тепићева и Новаковић немају осећаја за своју земљу.
У моменту док су се они кикотали и позирали фотографу трајало је малтретирање Срба на Косову и Метохији. Кажу да слика говори милион речи, а ова најбоље показује све. Њихова политика, морал и патриотизам налазе се у тој једној фотографији – истиче Јованов.