Припрема...

22. март 2021.

Ђилас и Милешевић довели криминалце Кикинђанима на врата


Гост Дневника ТВ Kикинда био је народни посланик и потпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов.

Леци и графити увредљиве садржине упућени Јованову осванули су протеклих дана у Kикинди, као део кампање Странке слободе и правде Драгана Ђиласа. Леци су у среду увече убацивани у сандучиће у зградама у Микронасељу, да би потом исто вече, кикиндска полиција привела групу људи, међу којима су била и два мушкарца из Београда, од раније позната полицији због сумње да су извршили низ кривичних дела, изјавио је Јованов гостујући на ТВ Kикинда.

-Странка слободе и правде, када је Kикинда у питању су Зоран Милешевић, Мики Панић и Жељко Бодрожић, то је опште позната ствар. Ја ћу вас подсетити на кампању 2012. године која се десила од стране истих људи. Тада су мог мртвог оца из гроба вадили да би се обрачунавали са мном. Од тада не постоји више ништа што може да ме изненади. Бар што се мене конкретно тиче, овај летак могу да носим као орден. Тамо не пише да сам ишта украо, обогатио се, да сам од најлепшег хотела у Војводини направио штенару или да сам урадио нешто противзаконито. Њима се не свиђа како се ја бавим њиховим лидером Драганом Ђиласом који, како сада видимо, има 50 рачуна широм света на којима су милиони евра највероватније грађана Србије, који су, уместо да су били улагани у путеве и инфраструктуру, завршили на његовим приватним рачунима. Драго ми је да, уз сву жељу да ми напакосте нису могли да кажу ништа што би ме суштински компромитовало, показало да сам непоштен или лопов- указао је Јованов и наставио:

-Ово је последица озбиљне медијске припреме која се пет година води из недеље у недељу, то су најодвратније увреде и клевете. Драго ми је да сам на супротној страни од Бодрожића, Милешевића и Панића. Међутим, битно је да грађани Kикинде знају, посебно грађани Микронасеља, да знају кога су им Ђилас и Милешевић довели у Kикинду. Четири особе су приведене у среду увече, три из Београда и једна из Kикинде. Бодрожић пише, то је да се Јованов навикава да нам долазе појачања. Ево тих појачања; две особе су од раније познате полицији због сумње да су извршили тешка кривична дела : 2008. разбојништво, 2009.покушај убиства, 2013. коришћење опојних дрога, 2015. разбојништво и изнуда, 2016. и 2017. тешке крађе, 2018. разбојничка крађа и угрожавање јавног саобраћаја и једна осуда за крађу на осам месеци кућног затвора. То су грађани које је Ђилас послао из Београда, а Милешевић довео у Kикинду. Ти људи су улазили у зграде у Микронасељу, убацивали летке потписане од Ђиласа и Милешевића. Kако изгледа “Нарвик”, смрдљива штенара у центру града, тако исто би они оставили од Kикинде и Србије, што су и оставили. Зашто нам доводе криминалце? Ово Kикинда није заслужила. То су исти људи који су протеклих седам година водили кампању о “злим Београђанима”. Ово су њихови Београђани, криминалци. Бар да су их одвели својој кући или у хотел “Нарвик” па да се тамо шире и уживају са керовима, не, него су их довели грађанима у улазе и зграде. Неко је грађанима Kикинде, посебно у Микронасеље, у улазе, увео два криминалца. Шта да је неко изашао, неки станар и питао шта то радите, како би они реаговали, окорели криминалци? Њих је полиција привела, адвоката им је довео Зоран Милешевић, за кога Жељко Бодрожић каже да нам се привиђа, чекао их је испред, тако да је то све јасно. Ја сам политичар и дужан сам да на својим леђима носим и негативну кампању. Али оно што је проблем, овде су нападнути грађани Kикинде, јер када неко овакве криминалце доведе у град, то показује и шта мисле о њима. За мене овде је важно, да грађани добију информацију кога им је у Kикинду послао Драган Ђилас и довео Зоран Милешевић, поручио је Јованов.