Припрема...

12. јануар 2018.

Ђилас и Мишковић ојадили ПКБ!

Информер

 

Драган Ђилас најавио да ће, када преузме власт у Београду, ‘сачувати ПКБ’, а као градоначелник је са Мишковићевим сарадницима задужио ПКБ за више од 40 милиона евра! Све указује да је Ђилас имао дил са Мишковићем да њему прода овај комбинат!

Бивши лидер ДС, тајкун Драган Ђилас, у првим медијским наступима као кандидат за градоначелника у више наврата је поручио да ће „сачувати Пољопривредни комбинат Београд (ПКБ)“ и да ће спречити приватизацију ове велике и за главни град веома значајне фирме.И ту вероватно не би било ништа чудно да исти тај Ђилас са блиским сарадницима годинама није уништавао ПКБ и – основано се сумња – све чинио не би ли газди „Делте“ Мирославу Мишковићу омогућио да за мале паре преузме комбинат.

Драган Ђилас, баш као ни Мирослав Мишковић, јуче се нису оглашавали овим поводом. На другој страни, потпредседник СНС Миленко Јованов оцењује да „пример ПКБ“ јасно одсликава суштину тајкунско-лоповске коалиције.

– Прича о ПКБ тачно показује зашто су се сви поново окупили на гомили. Дакле, шеф целе параде Мирослав Мишковић окупио је Ђиласа, Шапића, Јеремића, Јанковића и остале не би ли поново пљачкали и отимали. Александар Вучић се храбро супротставио тој тајкунској банди и пресекао им могућност да отимају од народа, али они би сада да врате точак историје уназад. Зато ће београдски избори бити прилика да народ још једном покаже да су жуто-риђе лопуже ружна прошлост – подвлачи Јованов.

 

Извор: Информер