Припрема...

14. децембар 2017.

Ђилас и Мишковић спремили 10.000.000 евра за кампању!


Оно што смо одавно знали постало је званично! Драган Ђилас објавио је преко недељника НИН да улази у трку за градоначелника Београда. Како Српски телеграф сазнаје, Ђилас је постигао договор са старим партнером у многобројним пословима Мирославом Мишковићем и њих двојица су за кампању спремили 10.000.000 евра! Највећи део тих пара биће упумпан у медије чији ће задатак бити да блате садашњу градску власт и величају наводне резултате бившег градоначелника.

Информација да су Ђилас и Мишковић припремили милионе за кампању није изненадила потпредседника СНС Миленка Јованова. Он за Српски телеграф поручује да ново удруживање старих ортака треба схватити више него озбиљно.

Не треба потцењивати удружени тајкунски подухват Мишковића и Ђиласа. Они су спремни на све, попут пацова сатераних у ћошак, јер се осећају угрожено. Више нису у могућности да злоупотребом власти, судова и медија безочно пуне џепове народним парама, без икаквих питања и последица. Баш зато ће се на београдским изборима одлучивати да ли ће победити народ или тајкуни, а уверен сам да ће грађани, баш као и на председничким изборима, одлучити мудро – каже Јованов.

Извор: Српски телеграф