Припрема...

24. август 2021.

Ђилас и његов кружок немају никакве принципе, никакве идеје и никакву политику


[vc_row][vc_column][vc_column_text css=“.vc_custom_1629796090296{margin-bottom: 20px !important;}“]Само потпуно аморалне ништарије, отроване безграничном мржњом, могу да се односе према насиљу као прихватљивом, или као неприхватљивом, у зависности од тога ко је насилник, а ко жртва.

Јасно је да су Ђилас, његови медији, његови ботови и његове странке у стању да оправдају буквално све, свако насиље и свако зло које би се десило ономе кога перципирају, чак не као противника, већ као некога ко не учествује са њима у хистеричном, хорском, пљувању свега и свакога ко није са њима.

Најзад, све то говори да Ђилас и његов кружок немају никакве принципе, никакве идеје, никакву политику. Они, чак ни према насиљу нису у стању да се одреде, не као политичари, већ као цивилизовани људи.

Они су истовремено у стању да арлаучу када их неко попреко погледа, да цвиле и слине када им се каже нешто што им се не свиђа и да истовремено правдају свако насиље, ако је усмерено против некога ко не припада њиховом кругу и сладострасно се церекају када се њиховим политичким противницима прети да ће плутати Савом и Дунавом, да ће бити јурени по улицама, вешани на бандере, трпани у логоре и слично.

Њихово сулудо становиште да је дозвољено и пожељно тући свакога ко није са њима, неће бити прихваћено у српском друштву. Држава ће од насиља заштитити сваког грађанина, без обзира на његово политичко или било које друго опредељење.

Јер, зато и јесте држава, а не кружок помахниталог, исфрустрираног и побеснелог тајкуна, који би и преко мртвих газио не би ли се некако опет дочепао државног буџета и народних пара.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=“ТАКОЂЕ У МЕДИЈИМА“ i_icon_fontawesome=“fa fa-microphone“ i_color=“custom“ color=“custom“ border_width=“2″ add_icon=“true“ i_custom_color=“#45c1e5″ accent_color=“#45c1e5″][vc_basic_grid post_type=“post“ max_items=“4″ element_width=“3″ gap=“15″ item=“510″ initial_loading_animation=“none“ grid_id=“vc_gid:1629796777753-440cf183-bfaa-6″ taxonomies=“25″ exclude=“4879″][/vc_column][/vc_row]