Припрема...

7. новембар 2017.

Ђилас и Шутановац оптужују један другог да тајно раде за Вучића!?

Информер

Драган Шутановац сарадницима и пријатељима у поверењу прича како је Драган Ђилас склопио тајни пакт са Вучићем! Ђилас, пак, тврди да је Шутановац уцењен и да мора да ради како му се каже

И док званично у медијима један о другом не говоре ништа лоше, у приватној и пословној комуникацији са блиским пријатељима и сарадницима међусобно се оптужују за сарадњу са Александром Вучићем и СНС!

Како за Информер преносе одлично обавештени извори, Ђилас и Шутановац се отворено сумњиче за „тајни пакт“ са напредњацима. Ђилас, како сазнајемо, наоколо прича да је Вучић Шутановцу обећао заустављање истрага о бројним аферама у замену за тиху подршку и ‘минирање опозиције у Београду’. На другој страни, Шутановац тврди да Ђилас и Вучић имају договор да униште Демократску странку, а чак прича и да председник Србије и бивши градоначелник имају неке заједничке пословне комбинације!?!

Очекивано, ни Ђилас ни Шутановац јуче нису желели да коментаришу наша сазнања. С друге стране, потпредседник СНС Миленко Јованов каже да њих двојица сада само покушавају народу да продају нове лажи и преваре.

– Да су они могли заједно, не би се ни разилазили и сви би и даље били у ДС. Сада као генијално решење народу нуде модел из 2008, када су сви заједно, и Шутановац и Ђилас и Јеремић и Јанковић и Тадић, уништавали Србију. После су се мало посвађали и разишли, а сада се сламарице испразниле, па гледају како да се поново дочепају народних пара, макар то значило и да морају међусобно да сарађују… – објашњава Јованов.

Извор: Информер