Припрема...

7. фебруар 2024.

Ђилас ишао на сеансе за контролу беса


Члан Председништва Српске напредне странке и шеф посланичке групе Српске напредне странке Миленко Јованов рекао је, говорећи о скандалозном понашању опозиције у Народној скупштини Републике Србије, да је то практично наставак прошлог мандата, јер је он завршен уз њихове вувузеле и пиштаљке.

Јованов је рекао да је опозиција наставила тамо где је стала, крајње безидејно и да нису показали ништа ново, већ су вређали и псовали.

„Генерално, они који знају Драгана Ђиласа, његови бивши сарадници који све више излећу у медије, кажу да је он склон томе, са једне стране, а са друге стране, те претње његове “запамтићеш ме““, рекао је Јованов за Пинк.

Јованов је рекао да су његови сарадници причали да је Ђилас ишао на сеансе за контролу беса и додао да то очигледно није дало никакве резултате.

„Јуче нисте видели како је он изгледао када је ушао у салу, он је био блед, под стресом, напет, то се види по физиономији лица, издржао је два минута пре него што је почео да псује… Оног момента кад је завршено интонирање Химне они су урадили оно што увек раде. Дошли су у део где је председавајући и ту покушали да направе циркус“, рекао је Јованов.

Како је додао, они су као руља, када један крене, сви настављају.

Јованов је рекао да су јуче фактички била два полагања заклетве.

„Ми смо се заклели пред заставом Републике Србије, под грбом Републике Србије, прочитали заклетву посланика… Ми смо се обавезали да радимо у корист државе и народа, они су се са друге стране заклели на лого Н1 и Нове С, Милош Јовановић и Драган Ђилас заклели су се Шолаку да ће да раде шта он каже“, навео је Јованов.

Како је рекао, то су сада два пола политичке сцене и своје су изабрали.