Припрема...

29. октобар 2018.

Ђилас извређао све грађане Србије!


Један од лидера Савеза за Србију Драган Ђилас подсмева се грађанима Србије тврдећи да, шта год виде на телевизијама са националном фреквенцијом, они у то поверују, па макар била и највећа глупост. Према његовим речима, власт Александра Вучића почива на злоупотреби медија и одсуству минимума могућности да опозиција изнесе своје ставове.

– Ја вам гарантујем да би људи, кад би пет телевизија са националном фреквенцијом објавило да је Звезда победила са три нула и набројало ко је дао голове, поверовали у то. Ако ви некоме из дана у дан говорите да пада незапосленост, да се Србија убрзано развија, да нас уважавају у свету, шта остаје људима осим да у то верују. Данас 80 одсто људи у Србији мисли да сам лопов, да је Мост на Ади коштао милијарду евра, да сам тукао жену, да имам фирме по рајским острвима… Ако немате могућност да на све то одговорите, готово је – навео је Ђилас, који тиме поручује да су грађани глупи.

Потпредседник СНС Миленко Јованов за Српски телеграф каже да Ђилас вређа грађане зато што не гласају за њега.

– Након силовања и вешања, сада видимо још један сегмент Ђиласове политике, а то је омаловажавање и вређање грађана. Ипак, шта год Ђилас мислио о народу у Србији, тај народ, управо тиме што Ђиласу и његовој камарили не дозвољава да се дочепају власти, показује мудрост и одговорност према Србији, као и да Србија није тајкунски тал за Ђиласа и његове компањоне – сматра Јованов.

Извор: Српски телеграф/Република