Припрема...

7. март 2019.

Ђилас, Јеремић и Обрадовић се уплашили провере имовине


Ако је ико имао било какву недоумицу у односу на то ко се највише плаши испитивања порекла имовине, након данашњег става Ђиласовог, Јеремићевог и Обрадовићевог савеза, ствар је потпуно јасна. Не да су уплашени, него су у паници, јер ће народу коначно морати да полажу рачуне о томе како су преко ноћи и захваљујући власти постали мултимилионери у еврима.

Јасно је да ће Драгану Ђиласу бити врашки тешко да објасни како је од дела стана и половног аутомобила, што је пријавио као своју имовину пре уласка у политику, након релативно кратког времена проведеног на власти стекао имовину неупоредиво веће вредности, која тешко да има везе са платом коју је примао, већ ће пре бити резултат оних 500 милиона евра које је натрпао на рачуне својих компанија док је био на власти.

Биће најмање једнако занимљиво слушати Јеремићево објашњење о имовини коју поседује, а која је неупоредива са оном коју је имао пре уласка у политику. Можда ће грађани коначно сазнати нешто више и о његовим пословима са највећим међународним хохштаплерима, Катаром и ко му је и зашто, најзад, дао 7,5 милиона евра за кампању за председничке изборе.

Е, зато се, за разлику од Ђиласа, Јеремића, Обрадовића и осталих, поштени људи у Србији не плаше овог закона, већ му се, напротив, радују, јер је коначно дошло време да лопуже престану да се смеју у лице поштеним људима и да мирно и безбрижно троше оно што су од државе и поштеног народа отели и опљачкали.