Припрема...

26. јул 2019.

Ђилас наставља да ствара атмосферу мржње


Уместо да осуди монструозне претње и увреде упућене деци Александра Вучића, Драган Ђилас је наставио да износи лажи и ствара атмосферу у којој су такве претње подразумевајуће.

Управо зато је јасно да није случајно што је Ђиласова странка на друштвеној мрежи Твитер подржавала особу која је данас приведена због претњи Вучићевој деци, да није случајно што силеџије које су претиле силовањем премијерки и тукле председницу Скупштине и новинарке стоје уз њега на свим конференцијама за штампу, скуповима и трибинама, јер су лаж и насиље његова замена за политику коју нема, нити је способан да је смисли.

Зна Драган Ђилас да ту своју политику мржње, насиља и претњи деци не може да добије подршку од народа у Србији. Зато се и плаши избора. Зато од њих бежи, баш као што бежи и од одговора на питање како је од 74.000 евра које је имао када је дошао на власт, стекао 25 милиона евра када је са власти отишао.

Али колико год бежао, од истине побећи неће. И ускоро ће неке одговоре, који се тичу подршке у народу, врло јасно добити, а неке ће, истом том народу, морати и сам да да.