Припрема...

16. јул 2021.

Ђилас не излази из свог имагинаријума


Иако га је реномирана агенција за истраживање јавног мњења Ипсос демантовала по питању података које је изнео у вези са рејтингом странака, лидер ССП Драган Ђилас не никако да изађе из свог имагинаријума – не одустаје од тврдње да би опозиција могла да победи у престоници и тврдоглаво поручује да ће наставити са изношењем својих података.

Ђилас, који је пре два дана објавио снимак у коме тврди да би, када би сутра били одржани избори у престоници, опозиција освојила 48,6 одсто гласова а коалиција СНС-СПС значајно мање – 40,8 одсто, помахнитао је након што га је Ипсос демантовао. Иако га је реномирана агенција за истраживање јавног мњења Ипсос демантовала по питању података које је изнео у вези са рејтингом странака, лидер ССП Драган Ђилас не никако да изађе из свог имагинаријума – не одустаје од тврдње да би опозиција могла да победи у престоници и тврдоглаво поручује да ће наставити са изношењем својих података.

Ђилас, који је пре два дана објавио снимак у коме тврди да би, када би сутра били одржани избори у престоници, опозиција освојила 48,6 одсто гласова а коалиција СНС-СПС значајно мање – 40,8 одсто, помахнитао је након што га је Ипсос демантовао.

Потпредседник СНС Миленко Јованов за Kурир каже да то онда значи да нема ниједан разлог да бојкотује изборе.

– То даље значи да ни он, ни Мариника Тепић, као његова запослена, немају потребе да прете улицом и проливањем крви. Само треба да скупе храбрости и да уместо бежања од избора, на изборе изађу.

Онда ће видети шта народ мисли, што је најважније, јер у Србији не одлучује ни Ђилас, ни ИПСОС, него народ. Исти онај народ чије паре леже на Маурицијусу, Хонг Kонгу и другим дестинацијама. Такође, ми у СНС-у не смемо да се опуштамо, јер насупрот себе имамо милионере који неће жалити ресурсе који им стоје на располагању да се поново дочепају народних пара. И друго, СНС је данас једина брана повратку на власт бившег режима, који је уништио и град Београд и Србију. Зато морамо да будемо вредни и посвећени, да разговарамо са народом и да боримо за даљи развој Београда и Србије – поручио је Јованов.