Припрема...

2. септембар 2019.

Ђилас не зна ни шта ради, ни шта прича


Ни данас Драган Ђилас није ни покушао да демантује да су фирме у његовом власништву, а за време док је био директор Народне канцеларије, министар у Влади Србије и градоначелник Београда, приходовале 619 милиона евра, што је довољно новца да се деци у Србији подигне чак две хиљаде нових обданишта.

Уместо одговора, Драган Ђилас у стилу Гојка Сисе прети свима око себе, па је бајкама о Глифади и Бежанијској коси, које само што није обелоданио, додао и бајку о Мајамију, а списку особа које оптужује за корупцију, по систему „напад је најбоља одбрана“ додао је и Дејвида Мекалистера.

Сви су, дакле, осим препоштеног Ђиласа, корумпирани и зато ће овај чувени борац за правду и поштење, коме ни најближи сарадници не би поверили новчаник на чување, све да то да раскринка!

По свему судећи, једна једина истрага пословања његових компанија бацила је у воду сате и сате које је Ђилас провео на сеансама за контролу беса и нервозе, јер се очигледно толико погубио и уплашио, да више не зна ни шта прича, ни шта ради.

Једино што зна, и тако слуђен и погубљен, је да о 619 милиона евра који су завршили на рачунима његових фирми, не треба да каже ни реч, него да покуша да се прави блесав у нади да ће се и ова његова афера заборавити, баш као и многе раније.

Ипак, превише је две хиљаде обданишта, да би се тек тако заборавило.