Припрема...

20. март 2021.

Ђилас нуди шарене лаже уместо одговора


Уместо да Србији објашњава одакле му рачуни по целом свету, како је дошао до пара које се на тим рачунима налазе и да ли је платио порез Србији, Драган Ђилас грађанима Србије нуди шарене лаже, све у жељи некога да превари и да се било како поново дочепа власти.

Међутим, грађани Србије добро знају како је изгледала Србија када је Драган Ђилас био на власти и добро знају да је то било време када је подељено 500.000 отказа, када су фабрике затваране, а држава пропадала на свим пољима.

Знају грађани, дакле, да је у то време све у Србији стајало, осим препродаје рекламних секунди. Тај је бизнис цветао и радило се у три смене.

И сада би Ђилас поново да ствари врати у то време. Поново он и његове компаније да раде у три смене, а народ да добија отказе.

Али, увериће се Ђилас ускоро шта о њему грађани мисле и да им на памет не пада да му помажу да отвара неке нове рачуне у малобројним државама у којима их већ нема.

А увериће се и Ђилас, да је Србија озбиљна и уређена држава у којој институције раде свој посао и да то што је решио да новинарима неће да одговара на питања о рачунима у иностранству и милионима евра на њима, не значи да неће одговарати државним органима.

Напротив, одговараће!