Припрема...

4. јануар 2018.

Ђилас појео ПСГ, СНС на 39 одсто!

Информер

Покрет слободних грађана Саше Јанковића на ивици цензуса, док Ђилас има подршку око 15 одсто бирача. СНС у Београду има 39 одсто гласова, а на нивоу републике чак 53%

На другој страни, убедљиво најјача политичка снага у Београду је СНС Александра Вучића са чак 39,1 одсто гласова, док на нивоу Србије напредњаци имају подршку од 53 одсто!

Коментаришући ове резултате, потпредседник СНС Миленко Јованов каже да тајкун Мирослав Мишковић спрема јуриш на касу Београда, па је зато окупио Ђиласа, Јанковића и Јеремића.

– Њих је новац окупио, а новац ће их и посвађати. Ако би рецимо Ђилас или Јеремић, као искусне жуте лопуже, отели више од Јанковића, ту би већ могао да избије озбиљан проблем међу њима. Све остало им је неважно. Погледајте шта су само једни о другима говорили и како су брзо све то после заборавили и одазвали се на Мишковићев позив и идеју да опет трпају народне паре у своје џепове… – наводи Јованов и каже да овако висок рејтинг СНС и у Београду и у републици није случајан:

– Ово истраживање доказује да народ верује Александру Вучићу и да не жели да се на власт у Србији враћају лопуже које су се обогатиле док је Србија била доведена на корак од банкротства.