Припрема...

19. септембар 2021.

Ђилас позванији да говори о Маурицијусу, него о КиМ


[vc_row][vc_column][vc_column_text css=“.vc_custom_1632048983420{margin-bottom: 20px !important;}“]Драган Ђилас је поново показао да је бахати тајкун који људе око себе доживљава као надничаре у Мултикому, а када се суочи се реалношћу која га демантује, онда се попут размаженог деришта наљути и неће више да се игра, као да ће било коме тако наудити.

Посебно је занимљиво да Ђиласа изузетно иритира сваки захтев да говори о приходима његових компанија, из времена када је био на власти, и које је сам пријавио надлежним институцијама на 619 милиона евра. Поставља се питање зашто и да ли бежањем од ове теме и сам Ђилас показује да је свестан шта је радио.

Најзад, нема превише смисла да Драган Ђилас држи предавања било коме о Косову и Метохији, а посебно не председнику Вучићу. Најпре зато што је у време његове власти Косово прогласило независност, добило верификацију отцепљења пред Међународним судом правде, а жута власт је подизала границе и граничне прелазе између централне Србије и Косова и Метохије.

Са друге стране, председник Вучић се у немогућим околностима, наслеђеним баш  од Ђиласа, борио и изборио да се број признања лажне државе смањи, да не уђу у међународне институције, а све то није довело до последица по Србију, њен статус и позицију у међународним оквирима.

Зато би било боље да Драган Ђилас говори о Маурицијусу. Уверен сам да о њему више зна, да би га боље чувао и борио се за њега, него Косово и Метохију и да га, најзад, за Маурицијус вежу много јаче емоције од оних које гаји према било чему где нема новца, или интереса.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=“ТАКОЂЕ У МЕДИЈИМА“ i_icon_fontawesome=“fa fa-microphone“ i_color=“custom“ color=“custom“ border_width=“2″ add_icon=“true“ i_custom_color=“#45c1e5″ accent_color=“#45c1e5″][vc_basic_grid post_type=“post“ max_items=“4″ element_width=“3″ gap=“15″ item=“510″ initial_loading_animation=“none“ grid_id=“vc_gid:1632049128226-4710eeeb-dfd9-2″ taxonomies=“25″ exclude=“4912″][/vc_column][/vc_row]