Припрема...

18. фебруар 2022.

Ђилас прича о бахатости, а кажњаван због дивљања


Председник Странке слободе и правде је поручио да ће за Здравка Поноша гласати свако ко жели живот без бахатости, заборављајући да је прошле године возио 174 километра на сат на ауто-путу

„За Здравка Поноша ће гласати свако ко жели живот без бахатости, без дивљања у вожњи 200 на сат по граду зато што су блиски политичарима“, поручио је Драган Ђилас, лидер ССП-А, који је више пута кажњаван због бахате вожње у саобраћају.

Иако се чини да опозиционар има кратко памћење, чињеница је да су и он лично и остали представници опозиције и те како склони дивљачкој вожњи, којом угрожавају безбедност учесника у саобраћају.

Тако се крајем децембра прошле године око 13.40 часова на државном путу 1 А реда, смер ка Нишу код насеља Kрежбинац, општина Параћин, возило марке БМW београдских регистарских ознака кретало брзином 174 километра на час, што је забележио полицијски радар. На овом делу пута ограничење брзине је 130 километара на час, а возилом је управљао нико други до Драган Ђилас, кога је зауставила полицијска патрола због насилничке вожње и прекорачења дозвољене брзине.

Тај случај, међутим, није једини пример бахаћења овог политичара у саобраћају. Јавност у Србији била је у шоку када је испливао снимак на коме се чује Ђилас како прети саобраћајном полицајцу који га је зауставио због вожње у жутој траци.

Миленко Јованов, досадашњи народни посланик, истиче да Драган Ђилас поново потцењује грађане Србије, мислећи ваљда да сви о њему мисле онако како он мисли сам о себи кад стане пред огледало.

Међутим, уверен сам да ће народ на изборима подршку дати политици председника Вучића и да ће се новац Србије и у наредном периоду улагати у нове путеве, школе, болнице и друге важне пројекте у нашој земљи, а не у тајкунске тајне рачуне на Маурицијусу и ко зна где све још – рекао је он за Ало!