Припрема...

8. јул 2019.

Ђилас се бринуо само о свом луксузу


Како изгледа Ђиласова борба за српску економију и бољи живот грађана, најбоље показује то што је као највећи буџетски тајкун у историји Србије, баш од те економије и баш од тих грађана узео 500 милиона евра и пребацио их на рачуне својих фирми, па ће бити да је у борбу за бољи живот грађана Ђилас кренуо од себе.

И док је једино Ђиласу и жутој камарили било боље, народу је било горе, јер су народу уместо посла поделили 500.000 отказа, затворили све могуће фабрике, државу су задужили и довели до банкротства и укупни резултат њихове пљачке, лоповлука и генијалне економске политике је био БДП од минус 3,1, девалвација динара од 50 одсто, инфлација од 11 одсто и јавни дуг од скоро 80 одсто!

Сада, када су сви резултати неупоредиво бољи, када је српска економија у плусу, када се отварају нове фабрике и погони, када је јавни дуг сведен испод  50% БДП, када је незапосленост смањена, они су се нашли да паметују и деле лекције о томе како и шта треба да се ради!

Па што нису радили и имали резултате, кад су били у прилици и кад већ све знају, него су уништили све чега су се дотакли?

И пошто већ говори о луксузу, шта је од свих тих „сјајних“ резултата своје власти Драган Ђилас осетио на својој кожи? Па ништа. Он је мирно бројао својих 500 милиона евра и још приде, да луксуз буде свеукупан, отео три паркинг места. Ни то није хтео да закупи као поштен човек.

Е, зато је Драган Ђилас и данас показао да његов мозак просто не може да појми да постоје људи попут Александра Вучића, којима је највећа награда у животу то што раде, труде се и боре за своју земљу и да не полазе сви на овом свету од изопачене праксе Ђиласа, Јеремића и осталих, која подразумева да се лични луксуз обезбеђује искључиво народним парама.