Припрема...

8. јануар 2021.

Ђилас се због Владе Јапанца уплео у своје лажи


Драган Ђилас, лидер ССП-а, на све начине покушава да се опере због фотографије са бившим чланом земунског клана Владимиром Јовановићем Јапанцем, те сада тврди да је толико популаран да га људи на улици заустављају и моле да се сликају са њим и да он не зна са ким се све сликао.

Интересантно је да је опозиционар до пре пар месеци причао да га људи због таблоида на улици вређају и нападају.

Но, да кренемо испочетка. Након што се у јавности појавила Ђиласова фотографија са бившим чланом земунског клана, новинар KРИK-а Стеван Дојчиновић затражио је од лидера ССП-а да објасни контакте са криминалцима.

– А када смо код слика са криминалцима, могао би и Драган Ђилас ово да објасни, без обзира на то што је фотографију објавио таблоид – написао је на Твитеру Дојчиновић, а Ђилас му је одговорио правећи се невешт.

– Поштовани Стеване, на фотографији је за мене непознат човек који ме је на улици замолио да се сликамо. И то ми се дешава сваки дан, у просеку 5-10 пута. Kо зна са ким све постоје фотографије, јер наравно никада никога нисам питао за личне податке пре сликања – написао је он.

На Ђиласово правдање реаговао је народни посланик Миленко Јованов.

Ђилас се у медијима хвали да га људи све чешће заустављају да му честитају. За Владу Јапанца каже да је један од многих који је желео селфи са њим. А онда на суду кука како га људи на улици нападају и вређају и да се осећа небезбедно. Па како све то ођедном, црни Риђи?! – запитао се он и додао да Ђилас мора да објасни одакле му слика са осуђиваним криминалцем.