Припрема...

20. април 2018.

Ђилас тврди да Јанковић ради за Вучића!

Информер

Жути тајкун, такозвани лидер опозиције Драган Ђилас све отвореније сумњичи шефа ПСГ Сашу Јанковића да потајно ради за Александра Вучића и његове напредњаке.

Ђилас је, како сазнајемо, побеснео због коначне одлуке Јанковићевог ПСГ да не уђе у нову опозициону коалицију. Тајкун је својим сарадницима у претходна два дана у више наврата рекао да та одлука јесте кључни доказ да је Јанковић заправо „напредњачки тројански коњ“!

И док се Драган Ђилас и Саша Јанковић јуче нису оглашавали овим поводом, потпредседник СНС Миленко Јованов подсећа да је тајкун сам себи бирао политичко друштво.

– Ђилас се сам окружио Сашом Јанковићем, Вуком Јеремићем и осталима, па сада нека ужива у свом избору. Ипак, за њега је мањи проблем то што га је Јанковић напустио. Више би требало да га забрине што га је народ напустио на протеклим изборима и што нема тог трика или маркетиншке подвале која би преварила грађане… Ђилас, Јанковић, Јеремић су проваљени као превејане жуте штеточине и лопуже којима није стало ни до чега другог осим до фотеља и народних пара – подвлачи Јованов.

Извор: Информер