Припрема...

23. фебруар 2018.

Ђилас ударио на жену!


Ирена Вујовић, председница Општине Савски венац која је међу првима на изборној листи „Александар Вучић – зато што волимо Београд“, нашла се на мети најпрљавије кампање вођене од стране присталица Драгана Ђиласа! Како сазнајемо, овај бруталан напад на младу и успешну жену, којим се она оптужује да је од доласка на власт зарадила невероватних четири милиона евра, наредио је директно кандидат за градоначелника Драган Ђилас, а стравичне увреде на њен рачун изнели су Беба Балашевић, Жељко Веселиновић , Јелена Маћић, али и Ђорђе Вишекруна, новинар „Таблоида“ који је радио у покрајинској Влади Војводине док је Бојан Пајтић био на њеном челу, а сада је близак сарадник Драгана Ђиласа. Он је изнео најгоре сексистичке увреде на рачун Ирене Вујовић.

Потпредседник СНС-а Миленко Јованов за „Ало!“ каже да није изненађен тиме што Ђилас напада жене.

– Очигледни су очај, страх и паника код Ђиласа и осталих из лоповско – тајкунске коалиције. Почело је све од спота у којем су је ставили заједно са Вучићем и где им пуцају у главу. На то је Ирена рекла да раде шта хоће, а ми ћемо да радимо за грађане и ево њиховог одговора. Бедно и јадно да јадније не може да буде, али поставља се питање ко је наредио прљаву кампању? Доказани лопов Ђилас који је ојадио све што је могао, уништио све чега се дотакао, задужио Београд за 1.2 милијарде евра, напунио своје џепове, а београдској деци оставио цркотине пацова – каже Јованов, па наставља:

– Али ме сада јако занима да ли ће да се огласе сви они који се залажу за права жена и осуде ову бедну кампању особа које Ирени не би могле ни ципеле да обришу, или ће по свом обичају поново да докажу своје лицемерје и покажу да “принципи” за које се залажу не важе за оне који су им политички неистомишљеници и да је према Вучићу, његовој породици и онима који га подржавају свако блаћење, не само дозвољено, него, из њихове перспективе, чак и пожељно – наводи он.

Извор: АЛО