Припрема...

31. јул 2023.

Ђилас вишеструки олимпијски победник у корупцији и криминалу


Драган Ђилас очигледно има потребу да обмањује грађане тиме што се представља као неко ко говори у име читаве опозиције. Ко га је када и где за то овластио? Посебно имајући у виду чињеницу да су га претходне недеље баш они у чије име наводно говори, оптуживали да им растура странке и краде људе.

Тако је и са изборима. Што се Српске напредне странке тиче, можемо да их имамо одмах. Никакав проблем ми са тим немамо. Проблем је у опозицији. Јер, док Ђилас прича о изборима, а моли Бога да их не буде, једни кажу да ко тражи изборе ради за председника Вучића, други да избора неће бити чак и ако се распишу, јер ће спречити њихово одржавање, а сви заједно кажу да говоре у име свих из опозиције.

И шта је онда коначан став?

Зато, ако жели већ изборе, нека Ђилас, уместо што им растура странке и отима људе, у њихову неопходност најпре убеди оне са којима заједно шета и у чије име покушава да говори.

А што се корупције и криминала тиче, Ђилас најбоље да ћути, јер да се ради о олимпијским дисциплинама, он би био вишеструки олимпијски победник, чије рекорде нико и никада неће успети да надмаши. Можда је то због машинског мозга како он сам воли да каже, али ће пре бити да је узрок у лепљивим прстима, који су лако завршавали у џеповима грађана.