Припрема...

17. октобар 2020.

Ђиласов кум Млађа глуми руског агента

Информер

Млађан Ђорђевић, кога жути, хејтерски медији промовишу као новог председничког кандидата опозиције, свуда иде са значком руске обавештајне службе ФСБ на реверу

Ђиласов кум Млађан Ђорђевић кога жути, хејтерски медији месецима уназад промовишу као новог председничког кандидата опозиције покушава да се у јавности представи као озбиљан политичар, а истовремено глуми руског агента!?!

Ђорђевић се свуда појављује са значком руске обавештајне службе ФСБ на реверу ваљда у жељи да се представи важнијим него што јесте. То је први пут да се неко ко претендује на највише државне функције појављује у јавности са обележјима стране обавештајне службе!?!

Он се јадан нуди

Ђорђевић је, по свему судећи, умислио да има некакве блиске везе са Русијом и Путином. Информер је писао да је Ђиласов кум за лого своје новоформиране организације ‘Ослобођење’ узео симбол медведа кога као заштитни знак користи и Путинова партија ‘Јединствена Русија’. Такође, Ђорђевић на друштвеним мрежама на све могуће начине покушава да себе представи као ‘српског Путина’?!

Ваља, притом, подсетити да је Ђорђевић широј јавности у Србији постао познат почетком септембра ове године када је устврдио да је председник Вучић од америчког лидера Доналда Трампа добио осам милијарди долара не би ли сваком пунолетном грађанину Србије поделио по 1.000 долара, али је те паре сакрио!?! Иако је та његова лаж одмах демантована и исмејана из Вашингтона и из Београда, Ђорђевићу није пало на памет да се извини јавности.

Потпредседник СНС Миленко Јованов наводи да му све изгледа као да је неко оживео Нушићевог Алексу Жунића.

Жунић је, сећате се, делио визиткарте у којима је био потписан као срески шпијун… Дакле, оно о чему је Нушић маштао и од чега је правио карикатуру, Ђорђевић је, мртав озбиљан, узео за свој модел понашања у реалности. Једино што му је изгледа било мало да буде тамо неки домаћи, срески шпијуни, па се шепури ознакама страних служби, па је тако окачио значку ФСБ-а на ревер. Kолико год ово бизарно деловало, ова слика на недвосмислен начин показује сву трагикомичност тог Ђиласовог политичког кружока. То су људи који немају ни основну свест о томе да је само рад за Србију оно што народ у нашој земљи подржава, цени и жели… – поручује Јованов.