Припрема...

23. април 2020.

Ђиласов стручњак за сузбијање короне је Марко Бастаћ!


Један мали део јавности у Србији мучило је питање, ко је стручњак коме би Драган Ђилас поверио да се ухвати у коштац са короном и најзад је одговор стигао. Ђиласов стручњак за сузбијање короне је Марко Бастаћ!

Сад, чињеница је да је Бастаћ доказано стручан да куму набије кесу на главу, да га веже за столицу и млати вијачом, али би било пожељно да Драган Ђилас објасни грађанима Србије да ли су то мере које би он примењивао, по савету свог стручњака?

Да ли би, дакле, Ђилас, по савету свог стручњака Бастаћа, уместо маски, грађанима на главу стављао кесе и да ли би, уместо ограниченог кретања, примењивали везивање за столицу? Ово су врло важна питања, која се просто сама намећу, имајући у виду примењена знања Марка Бастаћа, испробана на сопственом куму.

Ипак, и Бастаћ и Ђилас, који му је наменио улогу стручњака за корону, могу да буду спокојни. Нити ће Ђилас одлучивати ко шта ради у Србији, нити ће Србији икада бити потребна примењена знања и стручност Марка Бастаћа.

Своја ће искуства, надам се, моћи да упореди у кругу својих колега из бранше, у неком од затвора у којима такви стручњаци пре или касније проведу део свог живота.