Припрема...

29. септембар 2021.

Ђиласов водитељ би да буде председник


Српска опозиција више не зна шта ће од себе. Увидели су ваљда да немају ниједног кандидата који има икакве шансе у трци за председничку фотељу, па покушавају да прогурају забављаче са тајкунских телевизија, надајући се да ће они имати више успеха

Ђиласовски кловн Иван Ивановић, познат по свом покушају од хумора у свом покушају од хумористичке емисије и дрипачком понашању, изјавио је самоуверено у интервјуу за портал нова.рс да би сигурно победио Вучића на председничким изборима. Том изјавом је коначно успео у нечему око чега се неуспешно труди: да некога и насмеје.

– Не доводим у сумњу да ли бих победио, победио бих сигурно – рекао је самоуверено Ивановић у интервјуу и додао да мисли да политика и није толико комплексна како је представљају.

– Kада бих се ја кандидовао, СНС не би имао никога против мене. Импонује ми што ми народ верује, и то није случајно – истакао је Ивановић.

Чувени вечити студент, који је дипломирао после 20 година студирања, замислио је да буде на челу државе, а у томе очигледно добија подршку опозиционих лидера.

Kако медији сазнају, осим Ивановића, за изборе ће се можда кандидовати и опозициони забављач Зоран Kесић, који се о својој кандидатури још није изјаснио.

Народни посланик Миленко Јованов истакао је да је ово још један показатељ да су Ђилас, Јеремић и остали представници бившег режима заиста очајни и да немају идеју како и шта даље.

Уколико Ивановић заиста буде остварио ово што је рекао, имаће прилику да се увери да народ можда и воли да гледа циркус, али никада не би дозволио да кловн води државу – казао је он.