Припрема...

10. јануар 2020.

Ђиласова Мариника дрогу помешала с кокошкама!


Покушала масно да слаже и оптужи Војску Србије, али се жестоко обрукала Посланица Савеза за Србију изговорила тако масне лажи да су морале да реагују и њене колеге из опозиционих редова

Уместо кокошака видела коку (дрогу)! Мариника Тепић, пуленка Драгана Ђиласа, потпредседница ССП-А и једна од најчувенијих прелетачица на српској политичкој сцени, не дозвољава да јој истина стане на пут када одлучи да нападне власт у Србији, а овога пута отишла је толико далеко да је дугогодишњу фарму кокошака у Моровићу прогласила за нарко-плантажу.

– Поред „Јовањице“и „Гакова“, поштени људи из МУП-А кажу да плантаже и пластенике марихуане чувају функционери власти и на Јуткином терену (зато је заштићен као бели медвед?), па у Гашићевом крају, а и на добру Војне установе „Моровић“код Шида! Просто да не верујете ушима. И очима? навела је Тепићева на Твитеру.

На бескрупулозне лажи Ђиласове пуленке реаговали су функционери Демократске странке Драган Шутановац и Горан Јешић, који су колегиници из опозиције објаснили да се у тим објектима гаје кокошке.

– То су објекти за коке носиље! Ту стоје бар 40 година написао је посланик демократа Горан Јешић.

– Ово су објекти Војне установе „Моровић“, у којима се деценијама гаје кокошке – истакао је Драган Шутановац, некадашњи министар одбране и бивши лидер ДС-А.

Бескрупулозне лажи пуленке Драгана Ђиласа јуче ја за „Ало!“ прокоментарисао Миленко Јованов, потпредседник СНС-a.

– Мариника Тепић је особа која се, жаргонски речено, „примила“да је она нека домаћа верзија румунске тужитељке Лауре Kовеси и мислим да нема никога на свету ко би је у томе разуверио. Е сад, некада су оне који умисле да су Наполеон, Пеле или Ајнштајн стручни људи, научним и здравственим методама, раузуверавали од уобразиља, али овде то није случај. Штавише, ангажовала је и своје ботове да је на друштвеним мрежама бесомучно и наизменично предлажу мало за председницу државе и Владе, а мало за државну тужитељку – истиче Јованов.

Он додаје да, пошто су јој образовање, знање и способност у апсолутно обрнутој пропорцији у односу на амбиције и пошто је толико жељна пажње, фејвова и лајкова, никаква будалаштина коју направи у својим отужним покушајима самопромоције не може да га изненади. – Напротив. Мислим да ће се Србија тек забављати Мариникиним „открићима“- закључио је он.

Извор: Ало