Припрема...

24. јун 2021.

Ђиласова радница поптпуно изгубила разум, призива насиље и хаос у Србији!


Ђиласовци су зарад парчета власти постали спремни буквално на све! Мариника Тепић, потпредседница Странке слободе и правде Драгана Ђиласа и икона опозиције, индиректно је позвала на насиље и хаос у Србији са циљем рушења легално и легитимно изабране власти.

Тепићева је, гостујући на телевизији под контролом свог послодавца Драгана Ђиласа, користећи методу пасивне агресије, прво изјавила да ће она и њена политичка групацији тобоже третирати дијалог као свети инструмент, да би потом изрекла индиректну претњу.

– Често чујемо флоскуле „ово ће се завршити у крви, пашће главе на улици“. Тензија је огромна, притисак је огроман, у једном моменту ће ескалирати – злослутно је најавила Тепићева.

Она је потом поново покушала да релативизује овај отворен позив на насиље да би на крају опет потврдила да се спрема хаос у Србији, покушавши у старту да за то окриви власт.

А ове њене изјаве, према речима наших саговорника, веома су опасне, али на основу њих народ у Србији сада јасно може да види какви су људи који претендују да дођу на власт и „да су крв и лешеви оно што они нуде грађанима“.

– Она каже како ће страдати нечији отац, син и брат. Дакле, ни она ни Ђилас не мисле да у те крваве сукобе које призивају воде своје очеве, браћу и синове, него туђе. Њихови ће да буду негде на безбедном, док ће ови мање вредни бити послати да страдају. Друго, она нема проблем ни са тим што би ти људи страдали јер им је, као што рекох, наменила ту судбину, него би јој само био проблем да она, Ђилас и екипа нису покушали да воде некакав дијалог. Дакле, јасно је да је ово потпуно изопачени начин размишљања монструма, толико жељног власти да нема никакав проблем да на ту власт дође преко лешева очева, браће и синова других људи. Добро је да народ у Србији види о каквим се људима ради и да су крв и лешеви оно што нуде грађанима Србије – наводи на наш лист Миленко Јованов, потпредседник СНС-а, додајући да у његовој странци сматрају да ничији отац, брат и син не треба и не сме да страда због политике.

– Нећемо ничију децу у сандуцима. А грађани Србије треба да буду мирни јер нити ће бити крви, нити ће било чији отац, брат и син да страда због политике и нечије фрустрације због седења у опозицији. Власт ће се, као и до сада, добијати и губити на изборима и онај кога народ подржи, имаће прилику да управља.