Припрема...

21. септембар 2021.

Ђиласовци хоће силом да сруше власт


Лидер ССП, његова најближа сарадница, Шолаков директор и познати режисер углас поручују да је „улица једини пут“ и да се „ово неће мирно завршити“.

Политичко-медијска машинерија предвођена лидером Странке слободе и правде (ССП) Драганом Ђиласом и окупљена око њега не одустаје од насилног рушења власти у Србији. Након што су званично добили шут-карту од европарламентараца јер се показало да им је дијалог послужио само као алиби за најаву изласка на улицу, прешли су на одавно утврђени план чија је суштина да се на сваки начин испровоцирају улични протести (и што је још важније – нереди) и тако дође на власт.

Идеју је лансирао Слободан Георгиев, директор Шолаковог „Њузмакс адрија“, док редитељ Горан Марковић преко Шолакове ТВ поручује да се ближи тренутак „када ће улица решити наше муке“. Увертиру у ову синхронизовану акцију извели су, наравно, Драган Ђилас и Мариника Тепић.

За Миленка Јованова, потпредседника Главног одбора СНС, нема дилеме шта је посреди.

Суштина је да би први излазак на изборе ових самозваних политичких громада показао колико мизерну подршку имају и како су масно лагали грађане, обећавајући им брзе промене и победе над председником Вучићем. Да би избегли ово огољавање и суочавање с истином, спремни су да запале Србију. На њихову жалост, од тога нема ништа. Ово, такође, показује и сву њихову немоћ и очај, али и незајажљиву жељу да се по сваку цену дочепају власти иако их народ неће. Дакле, они сматрају да су, упркос и у инат народу и његовој вољи, баш они богом дани да буду на власти. И одмах видите колико им је заиста стало до демократије, демократских процедура и слично, када би они на власт револуцијом и насиљем уместо демократским путем. То се, наравно, неће десити јер је Србија озбиљна држава у којој се неће реализовати сулуди сценарио авантуриста и ништарија, које би туђу децу да гурају у сукобе да би своје задњице увалили у фотеље.