Припрема...

3. фебруар 2022.

Ђиласове лажне бројке припрема за улични хаос


Упитан о томе да ли Здравко Понош и Владета Јанковић могу да остваре резултат од 30 до 40 одсто, Ђорђе Вукадиновић је рекао да је то само Ђиласова илузија

Лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас наставља да обмањује грађане Србије лажним истраживањима јавног мњења која показују да његова опција има подршку у народу толику да Александар Вучић само што није пао. На његову жалост, ниједно друго истраживање није дало резултате који му одговарају, па је морао да прави своје.

Ђилас је пред камерама чак показао и велико незадовољство истраживањем Ђорђа Вукадиновића, за које сматра да је “нетачно”.

По Ђиласовом истраживању које је последње радио, а каже да је радио три истраживања – крајем новембра, крајем децембра и последњих дана јануара – његова политичка опција стоји одлично.

Овде се не завршава пропаганда тајкуна, који је рекао и да његов кандидат за председника Србије, бивши начелник Генералштаба Здравко Понош, улази у други круг трке и побеђује Вучића само ако на изборе изађе 3.800.000 грађана. Ђилас тврди и да, ако на изборима гласа толико грађана, његова коалиција побеђује и на парламентарним изборима, а ако у Београду изађе 900.000 људи, онда и ту пада режим напредњака.

Упитан о томе да ли Здравко Понош и Владета Јанковић могу да остваре резултат од 30 до 40 одсто, Ђорђе Вукадиновић је рекао да је то само Ђиласова илузија.

Члан Председништва Српске напредне странке Миленко Јованов за Објектив каже да “кад више ни Вукадиновићева истраживања нису могла да му дају резултат који је желео, Драган Ђилас је решио да истраживања ради лично”.

Што не може влашка магија, може Ђиласов машински мозак. Све што Ђилас ради је припрема терена за преузимање власти на улици. Он свесно приказује лажне рејтинге да би после објављивања резултата рекао да избори нису регуларни и да то буде разлог да своје присталице позове на улицу. Вукадиновићево истраживање му је засметало јер му руши ту концепцију. Оно је показало колико су непопуларни Ђиласови кандидати, а долази од човека који је екстремно антирежимски оријентисан, и то је Ђилас осетио као проблем. Ипак, он од свог плана очигледно не одустаје и отуда ове бројке, које и нису изречене да би се саопштили рејтинзи, већ да би се креирао став у јавности – закључује Јованов.